Feliratkozás Hírlevélre

Üdülőházunk bemutatása

A Szalóki Üdülőház egy kellemes kisközség- ben, a fürdőjéről híres Egerszalókon található.

3394 Egerszalók, Fenyves u.1.
Telefon: +36-20/618-8520 
E-mail: info@szalokiudulohaz.hu

Tovább »

Szobáink

Vendégeink kényelme- sen tölthetik idejüket pihenésük során a tágas apartmanjainkban. A szobákhoz tartozó teraszon vagy erkélyen kellemesen indul a nap egy madárcsicsergéssel kísért reggelivel, este pedig hangulatos borozgatással zárulhat a lemenő nap fényében. ...

Tovább »

Legtöbben ezt keresték: egerszalóki üdülőház, egerszalók szállás, szállás Egerszalókon, egerszalóki üdülés, üdülés Egerszalókon, szálláshelyek Egerszalókon, egerszalóki szálláshely (34) 15.04.01

 

Ön most itt áll: Szolgáltatásaink » A ház

Ismerje meg üdülőházunkat

A Szalóki Üdülőház egy kellemes kisközségben, a fürdőjéről híres Egerszalókon található. A település festői környezetben, a Mátra és a Bükk között fekszik. I. osztályú Üdülőházunkban 12 apartmannal, család- és állatbarát szolgáltatásokkal valamint apró meglepetésekkel várjuk egerszalóki szálláshelyet kereső kedves Vendégeinket.

 

Üdülőházunk családbarát szálláshelyként üzemel.

 

Kérésre babaágyat, fürdetőkádat, etetőszéket, cumisüveg melegítőt, fellépőt és wc szűkítőt tudunk biztosítani a legkisebbeknek. Különböző játékokkal és rajzeszközökkel is gondoskodunk az élményekkel teli időtöltésről, így otthonról elég csak a kedvenc alvós macit hozni két egész bőröndnyi játék helyett.  Mindezek a szolgáltatások természetesen díjmentesek.

A szállásra és reggelire vonatkozó családi árkedvezményeinkről Ajánlataink közt vagy a Tudnivalók menüpontban tájékozódhat.

Kerékpártárolónkban lehetőség van elhelyezni a hozott kerékpárokat, valamint kölcsönzési lehetőséget is tudunk biztosítani. Azonban nálunk akkor sem telnek unalmasan a napok, ha netán az időjárás keresztülhúzza a szabadtéri programterveket. Könyvmolyoknak számos olvasnivalóval tudjuk kellemesebbé tenni az időt. 

Érkezéskor vendégeink részére átadjuk az Egerszalók Turizmus Kártyát, mellyel kedvezményesen vehetnek igénybe számos környékbeli szolgáltatást az itt töltött idő alatt.

Egerszalóki szálláshely Szalóki Üdülőház elérhetőség »

  • Tartalom megosztása:
  • facebook.com