Feliratkozás Hírlevélre

Üdülőházunk bemutatása

A Szalóki Üdülőház egy kellemes kisközség- ben, a fürdőjéről híres Egerszalókon található.

3394 Egerszalók, Fenyves u.1.
Telefon: +36-20/618-8520 
E-mail: info@szalokiudulohaz.hu

Tovább »

Szobáink

Vendégeink kényelme- sen tölthetik idejüket pihenésük során a tágas apartmanjainkban. A szobákhoz tartozó teraszon vagy erkélyen kellemesen indul a nap egy madárcsicsergéssel kísért reggelivel, este pedig hangulatos borozgatással zárulhat a lemenő nap fényében. ...

Tovább »

Legtöbben ezt keresték: egerszalóki üdülőház, egerszalók szállás, szállás Egerszalókon, egerszalóki üdülés, üdülés Egerszalókon, szálláshelyek Egerszalókon, egerszalóki szálláshely (34) 15.04.01

Törzsvendég Baráti Kör program

Ön most itt áll: Szolgáltatásaink » Törzsvendég Baráti Kör program

Igazán szeretjük az otthonos helyeket. Azokat, ahol minden emberléptékű, ahol régi ismerősként köszöntenek, ahova tucatnyi kellemes élmény köt, ahova újra meg újra visszatérünk.

Talán Ön is hasonlóan érez, és reméljük mi is egy ilyen hely vagyunk az Ön számára. Engedje hát meg, hogy bemutassuk különleges törzsvendég-programunkat, melynek Ön is részese lehet.

 

Mit jelent ez az Ön számára?

Kedvezményes szobaárakat, grátisz szolgáltatásokat. 

 

Kedvezmények

 

    • 10. foglalástól 10% kedvezmény az apartman árából valamint díjmentes biciklihasználat.

 


A kedvezmények közvetlen telefonos vagy e-mail útján történő foglalás esetén érvényesek. Szállásfoglaló portálokon történő foglalás esetén a kedvezmény nem érvényesíthető valamint más kedvezménnyel nem összevonható. A kedvezmények kiemelt időszakokra történő foglalás esetén az apartman áránál nem felhasználhatók.

 

  • Tartalom megosztása:
  • facebook.com